نحوه بازگرداندن سرویس هاست به حالت اولیه

نحوه بازگرداندن - ریست - سرویس میزبانی به حالت اولیه

در صورتیکه قصد دارید سرویس میزبانی خریداری شده را به حالت اولیه برگردانید به نکات زیر توجه کنید:

- با ریست شدن هاست کلیه اطلاعات موجود در اکانت شما از بین خواهد رفت.

 - شما مسئول گرفتن بک آپ/ نسخه پشتیبان از کلیه قسمتها از جمله فایلها/ پوشه ها/ دیتابیس ها/ ایمیل ها و ... خواهید بود.

- وب رمز مسئولیتی بابت این تغییر و حذف این اطلاعات نمی پذیرد.

درخواست کتبی خود را با عنوان و محتوای زیر برای بخش ساپورت وب رمز ارسال نمایید:

نکته: درخواست شما حتما از ایمیل مالک اکانت/ هاست برای بخش پشتیبانی ارسال گردد.

عنوان درخواست: Reset my Hosting/ ریست سرویس هاستینگ 

محتوای درخواست: اینجانب ............. درخواست ریست هاست خود برروی دامنه............ دارم و مسئولیت پاک شدن کلیه اطلاعات هاست را می پذیرم.

راهنمای ارسال درخواست در سیستم پشتیبانی وب رمز

اطلاعات بیشتر در خصوص سرویس های میزبانی

پیروز باشید...

 

آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

رتبه: 4.9 از 416 رأی
 پرینت این مقاله

مطالب مرتبط:

نحوه تغییر/ دریافت مجدد اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست

در صورتیک ه اطلاعات ورود به کنترل پنل خود شامل یوزرنیم و پسورد را از دست داده اید، و یا قصد تغییر...

دریافت نسخه پشتیبان از کارشناس وب رمز

دریافت نسخه پشتیبان از وب رمز در صورتی که قبلا برای سایت خود نسخه پشتیبان تهیه نکرده اید و هم...

هاستینگ لینوکس یا ویندوز، کدام یک بهتر است؟

هاستینگ لینوکس یا ویندوز، کدام یک بهتر است؟ در صورتیکه قصد خرید سرویس هاست را دارید، به این نکته...

مدیریت اف تی پی با FileZilla

برای دانلود برنامه فایل زیلا به صفحه دانلودها مراجعه کنید و این برنامه رايگان و قوی را دانلود...

هاست، هاستینگ یا سرویس میزبانی چیست؟

هاست، هاستینگ یا سرویس میزبانی چیست؟ پس از انتخاب نام برای دامنه مورد نظرتان و ثبت آن شما دارای...