Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 مشاوره و فروش

سوالی در رابطه با خدمات وب رمز دارید؟ از کارشناسان واحد مشاوره و فروش کمک بگیرید

 پشتیبانی فنی

هرگونه مشکلی در خدمات خود را با کارشناسان مجرب واحد پشتیبانی فنی مطرح کنید

 طراحی و توسعه

مختصری از نیاز طراحی سایت و پرتال یا اپلیکیشن و اطلاعات تماس خود را برایمان ارسال کنید

 امورمشتریان و مالی

سوالات و درخواستهای مرتبط با امورمشتریان و موارد مالی و فاکتور را به این واحد ارجا دهید

 دیجیتال مارکتینگ

سوالات و درخواستهای دیجیتال مارکتینگ، خدمات سئو و گوگل ادز را به این واحد ارسال کنید